ArrangementerÅrungen

Østlandsregattaen

Da er Østlandsregattaen over med totalt over 20 seire i løpet av helgen. Lørdag opprant med årets sommerdag, flatt vann, men kanskje noe dødt føre. Søndag noe bedre roforhold med lett bris og litt bedre rotemperatur. Regattaen hadde flere hyggelige nyheter for CR. På damesiden vant Nicoline uttaksløpet mot Baltic i 1x lørdag, i tillegg til DJA 1x søndag. Så får vi se hva det bringer videre. På herresiden er det, etter hele 5 år med motgang, gledelig å registrere at Sverre Vinje er tilbake i HSlv. Gode løp begge dager. Da samtlige gutter i vår HJA 4x ble syke etter råkjør i forbindelse med uttak tidligere, er det godt å se at i alle fall Jonathan og Marius (bildet) er tilbake og vinner HJA 2x lørdag med hele 11 sek. HJB 8+ debuterer med å slå Aalesunds lørdag med 18 sek. I Åpen klasse debuterer en 4x med 2. plass lørdag for så å vinne søndag. Når da masters HMK 2x også vinner begge dager, er det seire fra A-Å eller fra 12åringer til 85åringer.