CR-butikken

Trenger du ny rodrakt? Eller en windbreaker?

Vi har et godt utvalg av klubbeffekter og rotøy på Kongen. Fra t-skjorter og caps til rodrakter og bagger.

SE PRISLISTE FOR ROTØY (PDF)

Ta kontakt med Stein Mørk om det er noe du trenger. Du treffer ham på klubbaften på torsdager eller på epost imoerk@online.no

Til venstre: Windbreaker m/navn kr. 800.-
Til høyre: Vest m/navn kr. 750.-

Modellene er unisex.
Størrelser: S - M - L - XL

CR Jubileumskolleksjon!

I forbindelse med 140-års jubileet i 2018 tilbys CR medlemmer nå nye flotte jubileumsartikler til salgs i CR-butikken.

Her kan du se noen av de fine artiklene, se hele oversikten nederst og send inn bestillingsskjemaet på epost til Stein Mørk. For å holde lave lagerkostnader ber vi om at bestillingsskjemaet sendes inn så raskt som mulig. Se blir anledning til å prøve i CR-butikken.

CR skidress

CR skidresser en topp moderne skidress fra CRAFT som bl.a. benyttes av det svenske ski landslaget. Klubben har fått en meget bra jubileumspris i spesialdesign (CR blå) så send inn bestillingsskjema så raskt du kan.

Ny CR bag

Den nye CR baggen er en moderne bag i robust materiale som tåler regn. I blå CR farge er den akkurat slik en god bag skal være.

Nytt CR-slips

Det nye CR-slips er i beste italiensk silke i moderne spesial design for Christiania Roklub. En selvsagt del av garderoben til en velkledd roer. Selges kun til medlemmer. For damene lages et CR blått Oblong skjerf i fineste italiensk bomull.