Grupper

Bookingsystem for T/M-roing fra Kongen

Det er nå lagt opp et enkelt bookingsystem for de i Tur og Mosjons-/Mastersgruppene som ønsker å ro fra Kongen.  For å kunne reservere båt, må du registrere deg i bookingsystemet.

Klikk her for å komme til bookingsystemet

All roing og behandling av båter skal skje i samsvar med klubbens gjeldende smittevernregler:

Les CR Smittevernregler her

eller Last ned PDF: Smittevernreglement for Tur og Mosjon

For å registrere deg må du trykke på knappen «Meld på». Fyll inn fullt navn, din private e-postadresse og et valgfritt passord og trykk på «Send inn».  Når kontoen din er aktivert, vil du få en melding om dette til din e-post og du kan reservere båter.

Systemet viser alle båter som er tilgjengelig for roing fra Kongen.  I starten gjelder dette kun 1x trimmy og coastal båter. Båtene vises i en tabell. Det er separate faner for hver båttype.  Nedenfor båtlisten er en kalenderoversikt som viser gjeldende bookinger. Du kan klikke på hver enkelt booking for å se hvilken båt som er reservert.

For å legge inn en ny booking, må du gå inn på «kalender» på ønsket båt i båtlisten.  Finn frem til ønsket dato og klikk på det klokkeslettet du ønsker å ha tilgang til båten.  Alle henstilles om å etterleve følgende:

·       Reserver båten i 3 timer med start enten kl. 08:00, 11:00, 14:00 eller 17:00

·       Reserver kun for økter du er sikker på at du vil gjennomføre (ikke «hold av» båter)

·       Ikke reserver mer enn én uke fremover i tid

·       Vær rask med å endre eller slette en reservasjon dersom du må endre planer

Blir det mange om plassen, snakk sammen (på telefon) og sørg for at alle får tilgang.  Er dere smidige, bør dette fungere og være et godt tilbud til de som nå brenner etter å komme på vannet.

God rotur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *